Grand alliance Death

Saml en hær af udøde med Grand alliance death. Factions som:

Flesh-eater Courts - Legions of Nagash - Nighthaunt

Grand alliance Death

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Skeleton Warriors

Clad in corroded armour, their lifeless hands gripping swords, spears and shields these undead warriors take up their blades when the clarion call of battle sounds, ready once more to fight for their king.

This multi-part plastic boxed set contains the parts needed to assemble 10 Skeleton Warriors wielding ancient blades or ancient spears, and includes the necessary parts to assemble 3 models as a champion, standard bearer and hornblower respectively. Supplied with 10 Citadel 25mm Round bases.

Pris 149,00 kr.

Warhammer age of sigmar -...

Kvælende i luften over nighthaunt værten er de som udgør størstedelen af dens krigere - The spirit host. De forfanbandede sjæle fragtaget krop og identitet og skriger endeløst på grund af det liv de mistede.

Pris 159,00 kr.

Warhammer age of sigmar-...

Easy to build

Myrmourn Banshees har en djævelsk sult og deres kost består udelukkende af magi. Ingen fjendlige formularer er sikre over de her glubske ånder. De går igen i de mennesker riger hvor de søger efter mystiske energier de kan fodre indtage. Myrmourn banshees er ligeså tiltrukket af magi som madikker er af de døde. og deres bitterhed mod liv er så stor at alle levende væsner for et stik med deres forbandende kolde knive.

Pris 99,00 kr.

Warhammer age of sigmar -...

Hun er den sørgende brud, den ubesvarede dronning, den slørede dame og sorgens mordark. Hun er fortvivlet manifesteret, dyster givet form. Hun er Lady Olynder, og i hende er alle sorger og kvaler forbundet med rigerne bundet. Hendes kraft overskrider den melankolske, for hun udstråler sindslammende bølger af ren øde. Dødelige i hendes nærvær overvældes af en dyster, så tung at kun den stærkeste vilje kan forblive oprejst. De fleste falder på knæene, mentalt mishandlet af deres egen håbløshed. Det er en sorg, der er kraftig nok til at få en mor til at forlade sit barn, en kriger til at lægge sit sværd ned og acceptere det uundgåelige, for at stoppe et bankende hjerte.

Pris 279,00 kr.